ورثه بدنبال راهی برای ابطال قولنامه و تسلیم نکردن منزل به خریدار هستند؛ آیا ورثه راهی برای ابطال قولنامه دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #78972900

سلام پدربزرگ بنده منزل خود را توسط قولنامه ای که در بنگاه املاک تنظیم شده فروخته و پس از مدتی فوت نموده، حال ورثه بدنبال راهی برای ابطال قولنامه و تسلیم نکردن منزل به خریدار هستند آیا قولنامه معتبر بوده و ایا ورثه راهی برای ابطال قولنامه دارند؟
ماشکرم اگرپاسخگو باشید

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معمولا چون قراردادهای بنگاهی بصورت چاپی می باشد و متن انها با اصول و قواعد حقوقی همخوانی دارد راهی برای باطل اعلام کردن آنها وجود ندارد . مگر اینکه در شروطی که طرفین در قرارداد بصورت دستی می نویسند دنبال راهی جهت فسخ قرارداد یا بطلان آن باشید .
مثلا عدم پرداخت ثمن معامله در مهلتی مشخص باعث منفسخ شدن قرارداد می باشد . اگر این شرط در قرارداد توسط طرفین نوشته شده باشد می توانید آنرا بررسی کنید .

با سلام
چنانچه مبایعه مطابق با اصول حقوقی تنظیم شده باشد راهی برای ابطال آن نمی باشد هر چند اظهار نظر قطعی در این خصوص نیازمند مشاهده و بررسی مبایعه نامه میباشد

باسلام.
اسناد عادی (مبایع نامه) برای وراث و قائم مقام قانونی لازم الاتباع و لازم الاجراست.