اداره کار در نامه به واحد اجرا، شماره آخرین دادنامه را ذکر میکند، آیا این روال طبیعی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۸ #78959074

با سلام، بخشی از خواسته اینجانب در دادنامه هیات تشخیص (بدوی) قطعی شده و بخشی دیگر در دادنامه هیات حل اختلاف ( تجدید نظر ). اداره کار در نامه به واحد اجرای دادگاه، شماره آخرین دادنامه( هیات حل اختلاف) را ذکر میکند. آیا این روال طبیعی است؟ برای اجرای خواسته قطعی شده در دادنامه بدوی چه باید بکنم که بر روی آن نامه نمیدهند

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله درسته ، توی اجرا میتونید استعلام از شعبه رو برای بخش مورد نظر مطرح کنید

باسلام بله ملاک اخرین حکم قطعی هیت حل اختلاف می باشد

بله بی شک برای اجرای آن آخرین حکم صادره ملاک عمل است وآن حکم پس ا ز قطعیت یافتن اجرا میشود

با سلام
برای قسمتی از رای که بدان اعتراضی وارد نشده و قطعی شده است میتوانید از طریق اجرا اقدام بفرمایید

رایی که باید اجرا شود بر مبنای رای هیات حل اختلاف خواهد بود

با سلام..
طبق قانون آخرین رای قطعیت یافته، رای هیات تشخیص جهت اجرا به اجرای احکام مدنی ارسال می گردد..
موفق باشید..

با سلام با توجه به دادنامه هیت حل اختلاف یه دادخواست به دادگاه حقوقی جهت صدور اجراییه تنظیم وبفرستید تا اجراییه صادر و حکم را از طریق اجرای احکام حقوقی به اجرا بگذارید سریع به نتیجه میرسید.