عدم تحویل ملک فروخته شده بعد از دوازده سال چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #78958668

باسلام
ملکی را ۱۲ سال پیش، پیش فروش خریدم اما بعد از ۱۲ سال که مالک به دلیل مشکل با شریکش وداشتن کارهای دادگاهی تحویل نداده حال بعداز دوازده سال اذعان دارد باوجودی که دادگاه سهم اورا داده چون در ساخت آن ناتوان است نه ملکی به ما معادل می دهد نه پول ملک را فقط مبلغ پیش فروش را ،ما چه کنیم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک شما برای طرح دعوی قرارداد پیش فروش هست

باسلام
در این چندین سال نباید تعلل میکردید
شما علیه فروشنده دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر ساخت تکمیل و تحویل مورد معامله را مطرح نمایید

سلام باید علیه فروشنده دادخواست الزام به انجام تعهد مبنی بر تکمیل و تحویل آپارتمان مطرح کنید .

با سلام مکث در این مدت طولانی و عدم طرح دادخواست الزام به ساخت و تکمیل و تحویل و انتقال سند موجه نبوده بایستی در اسرع وقت دعاوی مذکور را مطرح کنید.