رابطه نامشروع چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #78958574

علیه من شکایتی شده مبنی بر این موضوع : { رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت ( غیر از زنا ) و زنای غیر محصنه } و تنها مدرکی که ارائه دادن ازم اسکرین شات چت تلگرام بوده که چون بیش از یکسال از اولین روز شکایت گذشته اون اکانت هم پاک شده خودکار و واقعا هم هیچ اتفاقی بین من و اون خانم نیوفتاده، میخواستم بدونم در بدترین حالت ممکن حکم من چه خواهد بود؟ ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است

اثبات رابطه نامشروع که شرایطی دارد ولی اگر اثبات شد به درجه جرم واقع شده مجازات خود رادارد مثال رابطه زنا با رابطه کمتر ازآن یاموارد دیگر کاملا ازهم متفاوت هستند درکل پیشنهاد میکنم اقرار به جرم نکنید

درود
اگر جرم ارتباط نامشروع برای شما اثبات شود تا ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد.

سلام
مجازات روابط نامشروع در صورت اثبات شلاق میباشد