آیا می توان حساب بانکی دیگری برای کودک باز کرد و برایش در بورس سرمایه گذاری انجام داد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۱۸ #78955134

سلام
پدر و پدربزرگ پدری کودکی فوت کرده و مادر قیم اوست. طبق قوانین اداره سرپرستی حساب بانکی ایجاد شده و سهم الارث کودک به آن حساب واریز شده و برداشتی از آن حساب صورت نمی گیرد. آیا می توان حساب بانکی دیگری برای کودک باز کرد و برایش در بورس سرمایه گذاری انجام داد؟ و آیا می توان از این حساب پولی برداشت کرد یا مشکل قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود منعی در این خصوص وجود ندارد

باسلام بازکردن حساب برای کودک بایستی باقیم نامه باشد وهرگونه برداشت ازحساب ضغیر باید با اجازه کتبی دادستان امور دادسرای محجورین امکان پذیر است.

سلام و ارادت
بله اگر مصلحت طفل رعایت گردد قیم میتواند اینکار را انجام دهد . و میتواند حساب بانکی و حساب بورسی برای طفل افتتاح نماید .

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور: چنانچه به مصلحت طفل یا صغیر باشد و از طریق قیم اقدام فرمایید میسر خواهد بود .

از لطایف کلام اینکه : چنانچه در این رابه اقدامی نمایید بابت معاملات صورت گرفته چنانچه دچار معذورات و ضرر شوید باید به دادستان مربوطه پاسخگوباشید لذا پیشنهاد بنده حقیر این است حسابی باز نمایید که فقط سود معاملات به حساب کودک مورد نظر واریز گردد بدون برداشت از حساب ایشان . و اگر از مبالغ و سرمایه کودک صغیر میخواهید استفاده نمایید حتما محاسباتن دقیقی صورت دهید که مشمول ضرر نگردد و از تمام اغین مراتب که بگذریم از نظر فقهی و مذهب اسلامی این سرمایه گذاری مسئولیت سنگینی برای شما خواهد داشت که امیدوارم از ایم مسئولیت آگاهی کاملی داشته باشید .

سلام و وقت بخیر
بله قیم میتواند با توجه به غبطه و مصلحت صغیر افتتاح حساب و معاملات و... انجام دهد
و برای برداشت از حساب صغیر با تنظیم لایحه و اعلام میزان برداشت و دلیل برداشت وجه به دایره سرپرستی دادگاه محل، وجوه مورد نیاز را برداشت نماید

با سلام
بله میتوان افتتاح حساب و سرمایه گذاری برای بورس نمود
البته تمام امورات را قیم کودک بایستی به دست بگیرد و انجام دهد

سلام
هیچ منع قانونی برای افتتاح حساب کودک از سمت قیم وجود ندارد و میتوانید هر نوع معامله که به نفع صغیر است را انجام دهید.