به تنهایی میخواهم سهم خودم را جدا و بمن تحویل بدهند و نیز در میدان چندین مغازه به این صورت تفکیک شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۷ #78953239

با سلام مغازه ای به متراژ ۷۵ متر بین ۱۰ ورثه موجود هست و اینجانب دو سهم هم خریدم و ۲۰ متر از مغازه مال من هست و بقیه ورثه اعلام شکایت کردند و خواستار فروش بصورت مزایده هستند ومن به تنهایی میخواهم سهم خودم را جدا و بمن تحویل بدهند و نیز در میدان چندین مغازه به این صورت تفکیک شده لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کل ملک به مزایده خواهد رفت که می توانید در مزایده شرکت کنید و خریداری نمایید

درود
در این زمینه نیاز به توافق تمام‌شرکاست .

اگر توافق نکردید از طریق دادکاه قابل فروش است

هر کدام از ورثه می توانند تقاضای فروش رو کنند و شما می توانید کل ملک را خریداری کنید

لازمه تفکیک ملک مشاعی توافق و تراضی ترفین(همه وراث)است.

اگر توافق نکردید از طریق دادگاه قابل فروش است.

هر یک از وراث بعنوان شریک مال مشاع می‌تواند هرگونه تصرف حقوقی در مال مشاع بنماید، لیکن تصرف مادی (فیزیکی) مستلزم اذن سایر شرکاست.