آیا ثبت یک شرکت با یک موقعیت مکانی ولی با دو نام متفاوت قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۷ #78947443

با سلام

بنده در شرکتی کار می کنم که یک گروه و یک مکان با دو عنوان و دو شناسه ثبت شده است و جهت شرکت هردو شرکت در مناقصات دولتی می باشد که گاهی نیز نام نیروها را برای درج سابقه بیمه بین شرکت ها جابجا می کنند . آیا اینکه یک هیئت مدیره و یک آدرس با دو عنوان شرکت ثبت شود قانونی است؟ و اینکه جهت عدم افزایش حقوق کارمندان آنها را بین شرکت ها جابجا می کنند قانونی است؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دو شرکت متفاوت است و فقط از جهت اقامتگاه یکی هستند ایرادی ندارد.

سلام - ثبت دو شرکت در یک موقعیت مکانی قانونی است/.

خیر کارشان قانونی نیست