آیا میتوانم صرفا با داشتن گردش حساب که نشان دهنده واریز پول به حساب ایشان است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۳ #78945448

شخصی من را با دروغ به یک شرکت سرمایه گذاری دعوت کرد، و ۲۵ میلیون دریافت کرد بعد از گذشت یک ماه متوجه هرمی بودن و غیر قانونی بودن شرکت شدم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله می‌توانید با فیش واریزی طرح شکایت نمایید

بله می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح کنید

درود
بله می توانید ابتدا به موجب اظهارنامه مطالبه کنید اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود بر شما، بله بر همین اساس میتوانید اقدام به طرح شکایت علیه ایشان نمایید.

سلام اول نکته‌ ای که مهم است این است که باید اثبات شود بی اطلاع بودید صرف اظهار بی اطلاعی شما کمکی نمیکند و بعد طرح دعوای حقوقی کنید البته بسته به جزئیات پرونده شما شکایت کیفری هم میتوانید مطرح کنید

سلام بله کفایت میکند

با توجه به واریزی های انجام شده و وجود رسید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشون بدهید