بعد از این مدت میشه از برادر شوهرم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۴ #78942577

درتاریخ ۹۸/۸/۲ بعد از اینکه برادرهام و پلیس ۱۱۰ من رو از منزل همسرم خارج کردن چون درب روی من قفل بود و پلیس صورت جلسه نوشت. همسرم دو ساعت بعد میره تمام وسایل رو جابجا میکنه و میگه برادهای من اونا رو بردن و صورت جلسه ای هم تهیه میکنه که واقعیت نداره و بعد از اون برادرش به منزل پدرم با تفنگ تیراندازی کردن. اما ریش سفیدهای روستا اومدن گفتن شکایت نکنید. ما هم احترام گذاشتیم..

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد و میتوانید شکایتی بر علیه ایشان مبنی بر کشیدن سلاح گرم و تیر اندازی و تهدید یا هر مواردی که شما از ان اطلاع دارید در شکوائیه قید نمایید .
شایان ذکر است که برای این منظور بایستی ادله و مدارک و نهایتا وجود چند شاهد برای اثبات ادعای شما لازم و ضروری است .
موفق باشید

سلام
بله با توجه به اینکه واقعه مربوط به چند ماه پیش است امکان شکایت وجود دارد و از این حیث محدودیتی نیست
لیکن شما باید مطمئن باشید که می‌توانید ادعای خود را ثابت کنید و بعد شکایت را تقدیم نمایید

سلام
در سوال شما موارد ابهامی هست که باید حل شود. اما بطور کلی نسبت دادن سرقت به شخصی باید همراه با مدارک مستحکم باشد و صرف ادعا چیزی را ثابت نمیکند. در صورتی که بتوانید تیراندازی را در دادگاه به اشخاص خاصی نسبت داده و ثابت کنید مطمئنا مجازات سنگینی در انتظار ایشان است و شکایت نکردن شما نافی حق شما نیست. البته درصورتی که در مراجع انتظامی و قضایی رضایت نداده باشید. ضمن اینکه تیراندازی طبق قانون دارای جنبه عمومی نیز هست.