برای جلوگیری از ورود غیر مجاز به داخل دوربین های ساختمان و همچنین هک کردن گوش های همراه و مودم هر واحد چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۹ #78939942

سلام خدمت شما در آپارتمان اهالی ساختمان ساکن یکی از واحد ها فردیست که کمی تخصص در عرصه نصب دوربین مدار بسته و نرم افزاری دارد . برای جلوگیری از ورود غیر مجاز به داخل دوربین های ساختمان و همچنین هک کردن گوش های همراه و مودم هر واحد نیاز به یک حکم قضایی هستم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید امکان پذیر است.

با سلام اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید امکان پذیر است.

وقت بخیر چنانچه ادعای خودتونو ثابت کنید امکان پذیر است.

ابتدا از یک کارشناس متخصص بخواهید که سرورها را بررسی نمایند چنانچه هک و یا دسترسی غیر قانونی صورت گرفته باشد کارشناس متوجه خواهد شد و پس از حصول اطمینان و با ادله طرح شکایت نمایید.

باسلام
اگر بتوانید ادعای خودتونو ثابت کنید امکان پذیر است.

باید بتوانید ادعای خود را ثابت کتید

صرف ادعای شما و تخصص همسایه نمیتواند موضوع هک را اثبات کند .