آیا قاضی می‌تواند با توجه به توافقی بودن پرداخت مهریه آن را باز تعدیل نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #78932497

سلام چند سال قبل با توافق هر چهار ماه یک سکه در دادگاه از شوهرم جدا شدم. یکبار اعسار زدن شد ۵ ماه اخیرا دادخواست تعدیل تقسیط مهریه زدن. آیا قاضی می‌تواند با توجه به توافقی بودن پرداخت مهریه آن را باز تعدیل نماید؟ چون قبلا یکبار دادخواست دادم سه ماهه شود بدلیل توافقی بودن مهریه رد شد. چه دفاعی باید انجام دهم؟ تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله‌زوجه‌میتواند‌چونهر یک از محکوم‌له یا محکوم‌علیه می‌توانند با تقدیم دادخواست، تعدیل اقساط را از دادگاه بخواهند. دادگاه با عنایت به نرخ تورم بر اساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکوم‌علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می‌کند.

تهدیل‌متناسب‌با‌تورم‌است‌بله‌میتوانید‌طرح‌کنید