چطوری میتونم از یک شرکت لیزینگی شکایت کنم و پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۷ #78926776

با سلام
بنده برج ۲ سال ۹۸ در یک شرکت لیزنیگی یه خودرو ثبت نام کردم و مبلغ ۸۰ میلیون تومن پیش پرداخت دادم قرار شد ۴۵ روز کاری ماشینو بهم بدن اما هروقت زنگ زدم به یه بهونه ای عقب انداختن تا رسید به اخر سال و کرونا حالام بعد عید تا الان دارن امروز فردا میکنن میگن تا اول برج ۳ بهت میدیم یکسال گذشته نمیدون چکار کنم میخواستم ببینم چطور میتونم شکایت کنم یه راهکار میخواستم راهنماییم کنید لطفا

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست الزام به تحویل موضوع قرارداد و تنظیم سند رسمی را مطالبه کنید.

با سلام
با توجه به قرار داد خود باید عمل نمایید

به مهر
نیاز به مطالعه قرار داد فی مابین هست
اگر ضمانت اجرای تاخیر در انجام تعهد درج شده باشد می توان خسارت قراردادی مطالبه نمود
در غیر اینصورت حداقل کاری که می توان انجام داد الزام به انجام تعهد و تحویل خوردو به انضمام خسارت که دادگاه با بررسی های کارشناسانه ممکن است به خسارت در این مورد نیز رای دهد

با سلام وقت شما بخیر
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید..
شکواییه با موضوع کلاهبرداری و تحصیل مال به صورت نامشروع و باستفاده از امتیازات ثبت کنید
متن قرارداد و هر مدرکی دارید پیوست نمایید.
نام شرکتها و مدیر را به عنوان مشترکی عنه تنظیم نمایید .
منتظر تعیین زمان و ابلاغ وقت رسیدگی از طریق سامانه قوه قضاییه بمانید .موفق باشید

با توجه به قرارداد خود می توانید الزام به تحویل موضوع قرارداد و در صورت وجود ضمانت اجرا برای تاخیر در اجرای تعهدات، می توانید مطالبه خسارت کنید.