آیا می تواند ادعا کند که عوارض دارایی و شهرداری را جهت انتقال قطعی سند پرداخت نمی‌کند و به عهده خریدار است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۷ #78925613

در معامله آپارتمان فروشنده با دادن وکالت بلاعزل بعد از قولنامه آیا می تواند ادعا کند که عوارض دارایی و شهرداری را جهت انتقال قطعی سند پرداخت نمی‌کند و به عهده خریدار است؟؟؟؟
در صورتیکه در قولنامه بنگاهی در قسمت توصیحات تمام تسویه حساب های آپارتمان همگی به عهده فروشنده بوده و فروشنده ملزم به دادن وکالت تا انتقال قطعی سند می باشد
ولی اکنون بعد از ۸ ماه فروشنده میگوید چون به شما ( خریدار ) وکالت بلاعزل دادم پرداخت عوارض دارایی و شهرداری به عهده من نیست خودتان ( خریدار) باید پرداخت کنید
ضمنا همین ملک با آپارتمان خریدار معاوضه شده و سند به نامشان شده ولی ایشان از انتقال سند به دلیل دادن وکالت و بدهی دارایی و شهرداری خودداری میکند

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام پرداخت عوارض شهرداری به عهده فروشنده می باشد

با درود پرداخت عوارض با فروشنده مگر شرط خلاف شده است

بادرودوسلام تادیه عوارض شهرداری با فروشنده می باشد.

خیر هزینه انتقال سند بر عهده فروشنده می باشد

شما میتوانید با توجه به قول نامه و وکالتنامه اقدام به نقل و انتقال کنید و هزینه ها را پرداخت و به استناد قرارداد مطالب وجه کنید

پرداخت عوارض شهرداری به عهده فروشنده می باشد .

سلام بنابه توافق طرفین در قولنامه ، پرداخت این هزینه ها با فروشنده است و شما میتوانید الزام او را از مرجع قضایی بخواهید.