آیا ارش البکاره به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #78924013

سلام خسته نباشید من ۱۷ سالمه یه اقا پسری بنده و بردن خونه خودشون و بکارت منو ازم گرفتن از اون موضوع ۷ ماه میگزره آیا من شکایت کنم میتونم ثابت کنم ایشون با من رابطه داشته؟ و ایا ارزش البکاره بهم تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات امکان ندارد و در نهایت به ضرر شما تمام میشود و امکان اثبات رابطه ی نامشروع برای شما هم هست.

در صورت رضایت دختر به رابطه ارش البکاره تعلق نمی گیرد.

با سلام
بعد از گذشت این مدت ، پزشکی قانونی نمیتواند تشخیص دهد فاعل این ازاله چه کسی بوده است
مگر اینکه شاهد ، مدرک ، پیامک و هر چیزی که این امر را اثبات کند به دادگاه ارایه نمایید

در صورت رضایت و عدم شرایط احصان به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید و ارش البکاره نیز تعلق نمی گیرد

ارش البکاره به شما تعلق نمیگیرد . زیرا حتی در صورتیکه بتوانید موضوع مورد ادعایتان را ثابت کنید به دلیل رضایت شما در برقراری رابطه مستحق ارش البکاره نیستید .

سلام
چنانچه رضایت شما بوده و پزشکی قانونی نرفتید اثبات آن سخت میباشد

با توجه به گفته هاتون
اگر شاهد یا مدارک کافی داشته باشید ممکن است به نتیجه برسید
در غیر این صورت با گذشت ۷ ماه خیلی سخت بشه اثباتش کرد