آیا حالا که تعدیل پیش قسط زده بدون وثیقه و پرداختی آزادش میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #78914209

باسلام.بنده ۶ سال پیش که شوهرم منو فرزندم رو ترک کرد بلاخره مجبور به اقدام مهریه شدم که از ۳۵۰ تا سکه ۱۲ تا پیش سه ماه یکی شد که بنده اعتراض زدم هشتاد سکه پیش و ماهی یک سکه بریدن و رای صادرشد و قطعیه و از اون زمان تا الان که۳۳ تا قسط اش گذشته به علاوه ۸۰ تا پیش قسط اش هم نداده یعنی ۶ ساله حتی یک سکه هم نداده بدهیش شده ۱۱۳ سکه و پیداش نمیکردیم قایم میشد.بعد۶ سال ایشان را جلب کردم و اکنون در زندان است و در خواست تعدیل پیش قسط داده سوال اولم اینه که آیا میشه که از این همه بدهی ۸۰ تاپیش و ۳۲ تامعوقه قاضی رای به کمترین مقدار بده آخه میگن انقدر اعتراض میزنن میشه یک سکه پیش قسط آیا اینجوریه؟میشه؟ ۶ سال هیچی نداده حتی نفقه من و فرزندشم نداده و بهش یاد دادن هیچی به نام خودشم نخریده واسه داداشش ماشین خریده قوانین در شرایط اینجوری چیه دادگاهمونم بهمن ماهه.میگه در دادگاه میگم ندارم خب آیا قاضی در نظر نمیگیره ماله ۶ سال پیشه این رای چرا حتی یکی هم نریخته که زیاد نشه؟ ۶ سال پیش در اعتراض بنده به اعساره همسرم، همسرم خودش اصلا دفاع نکرده اینم کمکی برام میشه که یعنی داشته دفاع نکرده؟سوال دوم ام اینه که آیا حالا که تعدیل پیش قسط زده بدون وثیقه و پرداختی آزادش میکنن؟ یا درهرصورت به هر اندازه تعدیل بشه باید اول و آخر اندازه ۸۰ تا سکه وثیقه بزاره بیاد بیرون چون اگه بیاد بیرون دیگه عمرا بتونم جلب اش کنم میگن مهریه رو دیگه سخت نمیگیرن اونم هر بلا سرم مییاره.میگن انقدر تعدیل میزنه و آزاد میشه دوباره و دوباره همین ماجرا هیچی دستم نمیگیره ... آیا درسته با بدبختی جلب اش کردم اگه آزادشه وقت بدن که هر چند ماه پرداخت کنه اونم دوباره فرار میکنه و نمیریزه. ببخشید طولانی بود به بزرگی خودتان ببخشید.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پرداخت نشدن پیش قسط مهریه و اقساط می توانید حکم جلب مشارالیه را اخذ کنید

درود
در خصوص اقساط معوقه و پیش قسط پرداخت نشده می توانید حکم جلب بگیرید.

بله ممکنه به دلیل زندانی شدن زوج در عدم پرداخت پیش قسط واقساط معوقه مجددا پیش قسط را کمتر کنند وتا زمانی که پیش قسط مجدد را که قاضی تعیین میکند پرداخت ننماید ازاد نمیشود

باسلام قانونا برا پیش قسط نمیتونه تعدیل بزنه وحتما باید پیش قسط رو پرداخت کنه .ولی اینجا یه سوال مطرح هستش در سوال ندیدم که آیا رای دادگاه غیابی صادرشده یا حضوری .اگر رای غیابی باشه از تاریخ اطلاع ۲۰روز وقت داردکه واخواهی نماید ولی در غیر این صورت خیر .لازم به ذکر است که برا یک رای فقط یک بار تجدیدنظر می شود خواست .ولی تعدیل به اقضای وضعیت وشرایط اقتصادی می توان طرح کرد چون اعسارحدوثی هستش