حق طلاق خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۸ #78908093

سلام بنده با خانوم خود دادگاهی ام و اگر نامزد کنم ولی عقد نکنم صیغه کنم آیا حق طلاق دارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااتمام مدت صیغه اگرموقت باشد نیازی به طلاق نیست البته به شماتوصیه نمیکنم

ازدواج مجدد شما چه بصورت صیغه ای و چه دائم به همسر اولتون حق طلاق خواهد داد همچنین اگر بدون محرمیت شرعی و قانونی نیز با خانم دیگری ارتباط داشته باشید همسرتون میتوانند به علت رابطه ی نامشروع از شما شکایت کنند

با سلام
حق طلاق صرفا با توافق در سند نکاحیه ( ازدواج دائم ) و یا عقد نامه ( در عقد موقت ) انجام میگیرد و در غیر توافق طبق قانون حق طلاق با زوج میباشد .
مطالبه مهریه در هر دو حالت از سوی زوجه قابل مطالبه است

بسمه تعالی : طلاق فقط مخصوص عقد دایم است و در صیغه موقت با اتمام مدت خودبخود عقد از بین میرود و طلاق در عقد موقت معنی و مفهومی ندارد وچناچه در مدت زمان معلوم در عقد موقت زوجین بخواهند عقد را از بین ببرند فقط کافیست زوج مدت باقی مانده را بذل کند .لذا در عقد موقت فقط با بذل مدت توسط زوج و دوم با اتمام مدت تعیین شده زوجه از عقد زوج خارج میگردد.
و اما در مورد تجدید فراش به هر صورت باید رضایت همسر اول وجود داشته باشد و تفاوتی بین موقت و دایم برای همسر دوم نیست. لذا همسر اول میتواند تقاضای طلاق را مطرح و در صورت عدم اثبات زوج از تزویج بعلت عسر و حرج و تقصیر و قصور همسر اول در تمکین خاص دادگاه به همسر اول اجازه میدهد که خود را مطلقه نماید و در صورت اثبات زوج از مراتب فوق دادگاه ضمن رد دادخواست طلاق زوجه رای به تمکین زوجه خواهد داد

در عقد موقت طلاق وجود ندارد بلکه با بذل مدت یا بخشش مابقی مدت عقد از سوی مرد به پایان می رسد

تاحدودی سوال مبهم است ولی دوست عزیز شما درمورد همسردایمی خودتان اگر مورد دارید که مشخص است بله حق طلاق ایجاد میشود لیکن اگر عقد موقت داشته باشید حتما باید بذل مدت یاانقضای مدت انجام بدهید

بسمه تعالی : طلاق فقط مخصوص عقد دایم است و در صیغه موقت با اتمام مدت خودبخود عقد از بین میرود و طلاق در عقد موقت معنی و مفهومی ندارد وچناچه در مدت زمان معلوم در عقد موقت زوجین بخواهند عقد را از بین ببرند فقط کافیست زوج مدت باقی مانده را بذل کند .لذا در عقد موقت فقط با بذل مدت توسط زوج و دوم با اتمام مدت تعیین شده زوجه از عقد زوج خارج میگردد