با توجه به مواردی که ذکر خواهد شد، ایا می توانم میزان ضرری که به خاطر تورم به بنده وارد شده را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۱۰ #78901520

سلام
بنده در شهریور ماه سال ۹۸، مبلغی پول به یک تولید کننده دادم تا در ازای آن، ماهیانه مقداری سود دریافت کرده و پس از یک سال، اصل پول را دریافت نمایم
قرار داد به عنوان بیع تنظیم شده و از نظر قانونی و شرعی هم فاقد هر گونه اشکالی می باشد

با توجه به مواردی که ذکر خواهد شد، دو سوال دارم: اول این که ایا می توانم میزان ضرری که به خاطر تورم به بنده وارد شده را مطالبه کنم یا خیر؟ دوم این که ایا مقداری از سود که به بنده پرداخت نشده (به دلیل دستگیر شدن مشتکی عنه) مطالبه کنم یا خیر؟

موارد:
۱- تاریخ انعقاد قرار داد بیع: شهریور ۹۸
۲- تاریخ دستگیری متهم به وسیله دادستان: آبان ۹۸
۳- محکومیت کیفری متهم: فروردین ۱۴۰۰
۴- حکم صادره از دادگاه: زندان و رد اموال بعد از کسر سود های پرداختی

لازم به ذکر است که بعضی از قراردادها مضاربه بوده و بعضی بیع ایا تفاوتی دارند یا خیر؟

تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با سلام جهت پاسخ نیاز به مطالعه قراردادهای مربوط می باشد.

اگر مضاربه اثبات شود ما در سود و زیان سهیم هستید

درود
پاسخ مستلزم بررسی قرارداد شما می باشد.

بستگی به قرارداد شما دارد و باید مفاد آن مطالعه گردد

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

قرارداد باید بررسی شود ولی به نظر میرسد امکان مطالبه ی خسارت تاخیر تادیه وجود دارد