تا الان هیچ کاری نکرده باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۶ #78883459

سلام
من یک واحد آپارتمان در ماه ۱۰ سال ۹۷ پیش فروش خریده ام ولی تا الان هیچ کاری نکرده باید چکار کرد
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفا تعهد بدهید

باید متن قرارداد پیش فروش راکامل مطالعه نمایید و طبق قرارداد اگر حقی دارید نسبت به اجرای آن اقدام نمایید چون ملاک برای طرفین متن قرارداد تنظیمی است

سلام
ابتدا مراتب راتامین دلیل نمایید و متعاقبا اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر ایفا تعهدات قراردادی نمایید

سلام
ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده ارسال نمایید.
در صورتی که در مهلت مقتضی اقدامی از جانب ایشان صورت نگرفت، می توانید دادخواستی بر همین مبنا مطرح نمایید.

اگر قرارداد شما به صورت محضری تنظیم نشده فروشنده مرتکب جرم شده میتوانید شکایت کیفری نمایید وبعد دعوی مطالبه پول خود را نمایید