آیا با این نقشه ای که من کشیده ام صاحب کارم میتواند بهانه بیاورد که پول اجاره رو ندهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۲ #78873843

باسلام واحترام بنده مدتی حدود شش ماه پیش در مجموعه ای کار میکردم به عنوان نگهبان وسرایدار و محل کارم درحال تعمیرات ساختمانی بودند که یک روز صاحب کارم به من گفت فردا برو برای کارگران فرغون اجاره کن من هم رفتم فرغونی خریدم وکرایه فرغون روزی ۴۰ هزار تومن بود من گفتم روزی ۳۵ هزار تومن گرفتم و به صاحبکارم گفتم به جای ضمانت کارت شناسایی خودم رو لازم داشتم سند ماشینم رو پیش صاحب فرغون گذاشتم حالا صاحب کارم زورش می اید پول کرایه فرغون رابدهد چند ماه شده که مدام دارم بهش میگم من سند ماشینم رو لازم دارم میخوای چکار کنی چرا فرغون رو نمیگیری پس بدی چون من با کسی درمیان گذاشتم که اگر کسی فرغونی آورد ازش مبلغ اجاره را بگیرد و خلاصه هماهنگ کرده بودم که قضیه لو نرود حالا کمک و راهنمایی میخواهم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ملزم به تسویه هستید

تصحیح میکنم میتوانید از ایشان به استناد شهود و...وجه توافقی را مطالبه نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

درود
شما ملزم به تسویه هستید و سپس می توانید دادخواست دهید

باسلام ملزم به تسویه می باشید.

باید تسویه حساب کنید، سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام
ملزم به تسویه هستید

ملزم به تسویه می باشید..