آیا اگر کسی اقرار به تهدید کند محکوم می شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲,۸۷۹ #78870

سلام جرم تهدید و اخازی چیه ؟
و چرا در دادگستری من را جدا و شاکی رو جدا احضار کردن؟
و من در دادگستری پذیرفتم ک تهدید کردم .ایا حکم ضادر میشود یا میتونانم دفاع کنم؟
و با رضایت شاکی بازم جرمی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادسرا اصل بر تحقیقات انفرادی است، مگر اینکه قاضی مواجهه حضوری را مصلحت بداند.

با سلام،البته در جرایم کیفری اقرار طریقیت دارد و یکی از طرق اثبات اتهام است و قاضی در کنار ادله دیگر به یقین میرسد که این جرم محقق شده.اما در هر حال چون اقرار نمودید سعی در جلب رضایت شاکی داشته باشید تا از میزان مجازات کاسته شود.

با درود بله اقرار شده باشد محکوم میشوید

هرگاه متهم اقرار به ارتکاب جرمی نماید و اقرار او صریح و موجب هیچ گونه شک و شبهه یی نباشد و قرائن و امارات نیز موید این معنی باشند، دادگاه مبادرت به صدور رای می نماید

با سلام
شما با اقرار به جرم محکوم خواهید شد درصدد رضایت شاکی باشید.
چرا کخ اقرار یکی از دلایل محکم محکومیت است

یکی از راههای اثبات جرم اقرار است و چون اقرار کرده اید محکوم میشوید ولی در صورت رضایت شاکی اگر در دادسرا باشد قرار موقوفی تعقیب و اگر دادگاه باشد برائت خواهید یافت.

سلام.باتوجه به اقرار شما محکوم خواهید بود اما دقت داشته باشید باتوجه به اینکه شما درمحضرقضایی اعلام ندامت وپشیمانی کردین مطمئنا از کیفرشما کم خواهد شد سعی به سازش کنید