آیا سوء پیشینه کیفری در سال ۸۹ تا به الان پاک نشده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #78860599

با عرض سلام و خسته نباشید

آیا سوء پیشینه کیفری در سال ۸۹ تا الان پاک نشده؟

و با توجه به اینکه اداره‌ای که من در آنجا شاغل هستم اقدام به استعلام کند؛

آیا سوء پیشینه مشخص میشود یا نه؟

ممنون میشم سریع پاسخ بدهید.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله سوء پیشینه موثر بعد از این مدت رفع اثر خواهد شد.

شما سوپیشینه موثر ندارید

سابقه محکومیت درسجل کیفری شما درج می گردد .

با درود پاسخ همکار محترم سرکار خانم برخورداری کامل است. با این اوصاف شما سوء پیشینه موثر کیفری نخواهید داشت

با سلام ووقت بخیر
بستگی به نوع جرم انجام شده دارد باید ماده ۲۵ قانون مجازات را مطالعه کنید و براساس مجازات مندرج دررای قطعی دادگاه مدت سوء پیشینه را به صورت دقیق میتوانید بیابید .
ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی، محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می کند:
الف) هفت سال در محکومیت به مجازات های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی
ب) سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنی علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار
پ) دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که جنایت وارد شده نصف دیه مجنی علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج.
تبصره ۱: در غیر موارد فوق ، مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لیکن در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی گردد، مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات
تبصره ۲: در مورد جرایم قابل گذشت در صورتی که پس از صدور حکم قطعی با گذشت شاکی یا مدعی خصوصی، اجرای مجازات موقوف شود اثر تبعی آن نیز رفع می شود
تبصره ۳: در عفو و آزادی مشروط، اثر تبعی محکومیت پس از گذشت مدت ها ی فوق از زمان عفو یا اتمام مدت آزادی مشروط رفع می گردد. محکوم در مدت زمان آزادی مشروط و همچنین در زمان اجرای حکم نیز از حقوق اجتماعی محروم می گردد
با این اوصاف فردی هم که مرتکب مجازات های مقرر در ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی شده است با گذشت مدت زمان های فوق، اعاده حیثیت می شود و وضعیتش به وضعیت قبل از ارتکاب جرم برمی گردد و همچنین آثار تبعی محکومیتش از بین خواهد رفت.