آیا راهی وجود دارد که بتوانم طلبم را نقد کنم؛ چگونه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۰ #78847447

بنده چند ماه پیش ۵ میلیون تومان پول به یکی از دوستان قرض داده ام که که فیش کارت به کارت آن موجود است . طرف تا یک ماه پیش به بهانه مشکلات اقتصادی, امروز و فردا می کرد لیکن الان جواب تلفن را نمی دهد و محل سکونتش نیز تغییر کرده و آدرسش را ندارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با شهادت شهود و پرینت بانکی اقدام کنید

با سلام کاربر محترم به استناد فیش واریزی
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید.

با سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی مطرح کنید.

سلام
مستند به همان فیش واریزی دادخواست مطالبه بدهید.

سلام
وقت بخیر
می توانید دادخواست استرداد وجه مطرح نمایید. در این صورت نیاز به ارائه دلایل برای اثبات عدم محق بودن ایشان برای دارا بودن این وجه را دارید.

با سلام
با استناد به فیش واریزی وسایر ادله منجمله شهادت شهود از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه را تقدیم نمایید وادرس شخص را همان ادرس اولیه. اعلام نمایید که در صورت عدم ابلاغ میتوانید از طریق نشر آگهی درخواست ابلاغ وقت رسیدگی نمایید

میتوانید بر اساس رسید بانکی دادخواست مطالبه وجه طرح کنید و آدرس طرف مقابل را مجهول المکان بزنید