حساب من توسط پلیس فتا بلوکه شده، لطفا راهنماییم کنید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۵ #78846166

با سلام
به حساب من مبلغ ۶۰۰ هزار تومان واریز شده و از بانک اس ام اس آمد و مراجعه کردم متوجه شده فتا حساب رو بسته شماره شاکی رو پیدا کردم از شماره حساب رو نامه بانک تماس گرفتم و مطلع شدم حسابشون هک شده و به چند تا حساب انتقال یافته منم پول رو به شاکی دادم و تو فتا رضایت کتبی داد و فتا گفت برین روال قانونی طی میشه الان ۴ ماهه هیچ خبری نشده و حساب من آزاد نشده. میخواستم بدنم چیکار باید کنم؟
کجا باید مراجعه کنم؟
حساب حقوقم بوده و الان واقعا گیرم و شهرستان هستم و شاکیم تهران هست.
چطور باید حساب رو آزاد کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادسرای مربوطه مراجعه کنید و رفع توقیف حساب را بخواهید.

بادرودوسلام باید به دریافت تراضی اقدام نمایید.

با درود باید نسبت اخذ رضایت اقدام نمایید

سلام
برای رفع مسدودی با همراه داشن رضایت نامه یا نامه پلیس فتا به بانک مراجعه نمایید

بایستی به شعبه دادسرای مربوطه مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف حساب را بنمایید

باسلام
بهرحال تا زمانی که عنوان جرم و نیز متن حکم صادره مشخص نگردد، نمی توان در مورد رفع مسدودی از حساب بانکی اظهارنظر خاصی کرد.
باتشکر دربر

باید مراجعه کرده و پیگیر باشید تا هرچه سریعتر حساب باز بشه و متونید از رضایت نامه ای که در پلیس فتا داده شده هم استفاده گکنید ولی مهم پیگیری مستمر شماست