آیا این تعهدی که داده درسته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #78808171

سلام
۲۳ساله هستم و همسرم ۳۰ساله با خیانت هایی که انجام دادن من تصمیم به طلاق گرفتم
حق طلاق هم دارم با مهریه اما با خواهش و التماس و حتی به زور کتک نمیزارن که من طلاق بگیرم
از خانواده م دور هستم و دسترسی به کسی ندارم نه به من نفقه میدن نه هیچی
تمام طلا و سرویس هاییم که داشتم بردن
چون اینبار واقعا دیدن که قصدم جدیه برای جدایی
به من برگه ای دادن که داخلش یه سری تعهدات نوشته شده با دست خط خودش
که در صورت انجام ندادن اونا تمام مهریه من یعنی ۱۱۴ سکه و تمام طلا و سرویس هام رو به صورت یکجا و بدون قسط بندی به من بدن
و من میتونم این تعهد رو محضری کنم؟
و این تعهد هر کجا که ثبت بشه مشکلی نداره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر وکالت در اعمال حق طلاق دارید ابتدا باید یک وکیل دادگستری اختیار نمایید

سلام مهریه در هرحال حق شما هست چه تعهدی داده باشند یا نداده باشند شما در هر حال میتوانید برای مطالبه اقدام کنید اگر هم وکالت در طلاق دارید میتوانید بدون اطلاع ایشون با گرفتن وکیل طلاق بگیرید.