اجرای حکم بعد از قطعی شدن رای چطور است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۰ #78778480

با سلام ۲۲میلیون طلب داشتم که رای قطعی گرفتم الان نزدیک یک ماه میگزره خبری نیست درخواست اجرای حکم دادم دربه دفتر خدمات قضایی ،شعبه هم مراجعه کردم گفتن بعد ازبرگشت پرونده اقدام میکنیم لازم به مراجعه شما نیست الان باید چیکار کنم لطفا راهنمای کنیدممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام منتظر ابلاغ باشید.

درود .میبایست منتظر ابلاغیه ارجاع به اجرای احکام باشید و بعد پیگیری کنید

به محض وصول پرونده به اجرای احکام درخواست استعلام و توقیف اموال من جمله حسابهای بانکی را داده و سپس درخواست اعمال ماده ۳(جلب) نمایید

درود
منتظر بمانید ابلاغیه ارسال می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمنتظر پیامک از سامانه ثتا باشید .

بالاخره باید پیگیر باشید ،پرونده که به اجرای احکام برود تقاضای توقیف اموال و یا صدور حکم جلب مدیون را بنمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نیاز به مراجعه نیست ابلاغیه صادر شود پیامک از طریق ثنا خواهد آمد .