آیا امکان دارد من با جریمه روزانه ایی که بابت تاخیر صدور سند دارد ادعای خسارت نموده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #78772638

با سلام
در سال ۹۰ واحدی را خریداری نمودم و شش ماه بعد وقت محضر مالک (بدلیل دعوا با شریکشان ) حاضر نشد ( و هنوز هم سند را بنام نکردن ) و بنده عدم حضور ایشان را گرفتم الان متوجه شدم بخاطر وامی که سازنده گرفته بانک میخواهد واحدها را به مزایده بگذارد و بانک هم اعلام نموده قیمت مبایعه (که بسیار پایین تر از قیمت روز میباشد) را میدهد. و با توجه به دعوای مالک و شریکشان احتمال عدم پرداخت وام و به مزایده گذاشته شدن واحدها زیاد میباشد
آیا امکان دارد من با جریمه روزانه ایی که بابت تاخیر صدور سند دارد ادعای خسارت نموده و مابه التفاوت قیمت مبایعه که قرار هست توسط بانک پرداخت گردد را با قیمت روز واحد مسکونی را جبران کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد قرارداد و گواهی عدم حضور علیه ایشان طرح دعوای مطالبه خسارت قراردادی را نمایید

با سلام من پرونده ای مشابه پرونده شما داشته اگر شما از ملک استفاده نموده اید و یا ساکن ملک شده اید یا اجاره داده اید وجه التزام قرارداد بعیده قاضی حکم به پرداخت بدهد شما باید با دلایل و مستندات قاضی را اقناع کنید ک از عدم تنظیم سند رسمی متضرر شده اید البته قانونا باید وجه التزام قراردادی به شما پرداخت شود لیکن قضات معمولا نمی پذیرند یا به خسارت کمتر خکم میدهند