آیا سایر ورثه میتونن این سند رو از اسمم در بیارن؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۸ #78751004

سلام.
زمانی که من ۱۰ساله بودم ، پدرم خونه ای رو به نامم سند قطعی زدن.اما هیچ قول نامه ای ندارم.مستقیما از نام فروشنده به نام من که ۱۰ساله بودم سند زدن.
الان که ۴۰ساله هستم پدرم فوت شدن.آیا سایر ورثه میتونن این سند رو از اسمم در بیارن؟
ممنونم که وقت می‌گذارید و پاسخ میدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع از شمول ارث خارج است. پدر شما از اموال خودش به شما انتقال داده و شما مالک قطعی هستید.

با توجه به اینکه پدر شما در زمان حیات اختیار چنین چیزی را داشته و بعداز فوت پدرتان سایر ورثه هیچ کاری نمی توانند انجام دهند خیالتان راحت باشد

خیر امکان ادعا وجود ندارد هر کس در زمان حیات خویش مالک اموال خویش است و می تواند به هر کس که تمایل دارد نقل و انتقال دهد .بحث ماترک مختص اموالی است که پس از فوت بجا مانده است .

خیر ایشان اختیار اموال خود را در زمان حیات داشته و دیگر ورثه نمی توانند ادعایی داشته باشند

سند انتقال یافته به شما سند رسمی می باشد و نسبت به اسناد عادی مانند قولنامه از اعتبار بیشتری برخوردار میباشد و مالک قطعی شما هستید و دیگر وراث بدلیل. اینکه ملک جزو ماترک محسوب نمیگردد امکان شکایت را نخواهند داشت

سلام در صورتی که سند قطعی هست امکان این کار برای سایر ورثه نیست .

سلام نه خیر پدر مرحوم شما در زمان حیاتش ملک را بنام شما زده و شما مالک آن هستید و انتقال ملک به نام شما در سن ده سالگیتون از نظر قانون ایرادی ندارد.