آیا بعد از دیپورتی هم تو ایران مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۹۴ #78743782

سلام چقدر طول میکشه که از ترکیه به ایران دیپورت شد؟ وقتی حکم میاد چقدر زمان میبره؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما از کشوری(هر کشوری) دیپورت شوید به شما مهلتی داده می‌شود تا مهیای خروج از کشور شوید.
این مدت در بعضی از کشورها مشخص است مثلا بیست روز یا یک ماه، ولی در بعضی از کشورها نامشخص و مبهم است و در قوانینشان از عباراتی مانند: "مهلت مقتضی"، "مهلت مناسب" و .... استفاده شده.
در هر صورت بعید است این مدت در شرایط عادی از یک ماه بیشتر باشد. اما با توجه به وضع موجود و و همه‌گیری بیماری کرونا امکان تمید این مدت به تقاضای فرد دیپورت شده وجود دارد.

سلام در صورت عدم ارتکاب جرم پیش نخواهد آماد

دیپورت شدن از ترکیه می‌تواند به شکل موقت و یا دائم صورت بگیرد. دیپورت دائم همان‌طور که از نامش پیداست به شما به‌هیچ‌عنوان اجازه ورود دائم به این کشور را نمی‌دهد ولی دیپورت موقت شما را موقتا از ۳ ماه تا ۵ سال از کشور اخراج خواهد کرد.دیپورت شدن از ترکیه ممکن است شامل چه کسانی شود؟
اگر کسی بیش از مدت اعتبار ویزای خود در ترکیه بماند، مشمول جریمه خواهد شد. اگر فردی از پرداخت این جریمه خودداری کند دیپورت خواهد شد.
اگر فردی دارای بیماری‌های مسری باشد یا مبتلا به جنون باشد و وضعیت حال او سلامت جامعه و حتی نظم عمومی را به خاطر بی‌اندازد، دیپورت خواهد شد. البته فراموش نکنید اگر فرد مشکلی برای جامعه درسا نکرده باشد، یا توان مالی داشته باشد و بتواند از پس هزینه‌های بیماری بر آید یا اصلا از ابتدا برای درمان بیماری به ترکیه سفرکرده باشد شامل این قضیه نخواهد شد.
اراذل و اوباش، روسپیان، قاچاقچیان، هر فردی که به جرم تکدی‌گری دستگیر شده باشد دیپورت خواهد شد.
ترکیه بنا بر امضا کردن قرارداد استرداد مجرمین هر فردی را که بر طبق قانون کشوری دیگر، متهم یا مجرم باشد را دیپورت خواهد کرد.
اگر کسی در زمان زندگی در ترکیه وضع مالی مناسبی نداشته باشد ممکن است از این کشور دیپورت شود.
برهم زدن نظم عمومی کشور یا مشارکت در آن، منجر به اخراج افراد از کشور خواهد شد.
ورود غیرقانونی به ترکیه مشمول دیپورت خواهد شد. شما اگر غیر قانونی به این کشور وارد شده باشید حتی اگر حین خروج دستگیر شوید، از ترکیه اخراج خواهید شد. ماندن بیشتر از مدت ویزا نیز همین وضعیت را دارد.
کسی که درخواست پناهندگی‌اش در ترکیه رد شود دیگر به‌هیچ‌عنوان حق ماندن در این کشور را ندارد.
اگر کسی در دادگاه محکوم شود از این کشور اخراج خواهد شد.

بنام خدا،در صورتیکه دیپورت شما بدلیل ارتکاب جرم نبوده مشکل ساز نخواهد بود.

سلام
در صورتی که مرتکب جرمی نشده باشید مشکلی پیش نخواهد آمد.

با سلام
بستگی به علت دیپورت شما دارد

با سلام
در خصوص مساله دیپورت شدن ، بستگی به ارتکاب جرم و یا عدم ارتکاب جرم دارد