آیا آدم ربایی با شاهد اثبات می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹,۶۰۰ #78737

سلام.ببخشید مزاحم شدم.میخواستم بدونم وقتی شخصی را بدون زور و با احترام برای حساب و کتاب سوار ماشین کنیم و به محض رسیدن به دفتر کار یکدفعه زیرش بزند و داد و قال راه بیندازد و ماهم رها کردیم و رفتیم حال او رفته و آدم ربایی شکایت کرده و شاهد آورده که من را به زور و باحکم قضایی سوار ماشین کردن.
حال چه می شود؟آیا ما مجرم میشویم؟
درضمن شاهد او هم نسبت فامیلی دارد و هم کارمندش است

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاکی باید اثبات کند وشاهد هم آنطور که توضیح دادی کارگر یا فامیل قبول نمی شود

مخاطب محترم عنایت داشته باشید جرم مذکور اگر باعث علم قاضی نشود قرار منع تعقیب صادر خواهد شد حتی اگر شاکی شاهد بیاورد.

موید و پیروز باشید