تجاوز اداره برق با نصب دکل در زمین شخص حقیقی، چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۰۲ #78735269

با سلام و عرض ادب
بنده چند سال پیش زمینی داخل شهر شش دانگ و سند دار خریداری کردم که داخل آن دکل بوده. با توجه به اینکه این زمین قبل از نصب دکل، ملک شخصی و دارای سند شش دانگ بوده با علم به اینکه در آینده یا اداره برق دکل را جابه جا کرده چون فقط زمین بنده نبوده حدود ۱۰۰ قطعه زمین در زیر و محدوده دکل می باشند یا اینکه نهایتا من میتونم شکایت کنم و مابه ازائش را بگیرم.
حالا اداره برق به مالکین زیر دکل می گه من هیچ جبران خسارتی نمیکنم چون شما همتون بعد از نصب دکل ها معامله کردید ولی ما تصورمون این بود که زمین با تمام حقوقش منتقل میشه و ما بعد میتونیم احقاق حق کنیم.
نظر شما چیه میشه از نظر قانونی کمکم کنید و در مورد زمین های حریم دکل هم پاسختون صادق هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون قبل از خرید دکل در زمین وجود داشته سبق تصرف دارد اداره ی برق و نمی شود از این اداره مطالبه ی خسارت کرد