ما چه کاری میتوانیم بکنیم تا زمین را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۴ #78732783

سلام مادر بنده یک زمین در شهرستان داشتند که خواهرش به همراه داماد خواهرش با نیرنگ و حیله زمین را با قیمت یک سوم از مادرم خریدند.قیمت زمین در زمان فروش که حدود ۶ماه قبل بود هر متر مربع ۸۰۰ تومان بود ولی طرف مقابل به دروغ و از بی سوادی مادر بنده سواستفاده کردند و زمین را به قیمت متر مربع ۲۵۰ تومان خریدند.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید قراردادبررسی شود.

دادخواست فسخ به استناد خیار غبن بدهید

درود
اگر خیارات را ساقط نکرده اند می توانند به استناد خیار غبن معامله را فسخ کنند. البته خیار غبن فوری است.

سلام و ارادت
ابتدا تامین دلیل نمایید سپس به استناد خیار غبن در معامله اقدام نمایید .

قرارداد باید بررسی شود امکان دارد بتوان از خیار غبن برای فسخ استفاده کرد

سلام
برای مادرتان امکان فسخ وجودداردلیکن مفادقراردادتعیین کننده این موضوع است

سلام دادخواست حقوقی دهید ومعامله رافسخ نمایید موفق باشید