وجود انشعاب غیر مجاز، را چطور اعلام کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۶ #78728492

سلام
من در ساختمانی هستم شامل ۹ واحد غیر مسکونی در مجاورت ما یک قنادی می باشد متاسفانه مبلغ مصرف آب به گونه ای نا معقول بالاتر رفته و رقم ۱۵ میلیون هستش در صورتی که قبلا از ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ رنج مبلغ بوده
البته قسمتی از ساختمان را ما در اختیارش گذاشتیم
و احتمال میدیم از اونجا انشعاب مخفی و غیر مجاز از لوله ی آب ساختمان ما گرفته
به صورت غیر رسمی اداره آب اینو به ما اعلام کرده بود
حال من چطور میتونم اینو قانونی پیگیری کنم و به سرانجام برسونم
یعنی ابتدا ادعارو با شناسایی قانونی اثبات و سپس قانونی برخورد کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به اداره اب گزارش دهید

با اداره آب تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهید

با سلام به اتقاقات سازمان اب زنگ بزنید بررسی می نمایند

سلام شما می توانید در ابتدا با درخواست از اداره اب پی به صحت انشعاب برده و بعد بخاطر استفادهدغیر مجاز از ایشان طرح شکایت کنید

هر گونه تخلف در مصرف آب و انشعاب غیرمجاز را میتوانید به شماره گویای ۱۵۲۳ اعلام کنید .

ابتدائا از طریق تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس وجود انشعاب تایید گردد سپس مطالبه خسارت و رفع انشعاب غیر مجاز رو کنید