دیه پارگی ابرو چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۹ #78715686

سلام
خواهرم بم زنگ زد با پدرم رفتیم خونشون که ببینیم چی شده که با دامادمون درگیر شدم ابروم پاره شده خواستم ببینم میشه دیه بگیرم

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا شکایتی در این خصوص علیه ایشان مطرح کنید سپس از طرف مرجع مربوطه ب پزشکی قانونی جهت بررسی و معاینه معرفی میشوید و میزان دیه توسط ایشان مشخص خواهد شد

با شکایت شما ، از سوی دادگاه به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد که پس از معاینه نسبت به تعیین دیه از سوی پزشکی قانونی اقدام خواهد شد

سلام وقت بخیر
ابتدا باید شکایت کنید و با مراجعه به پزشکی قانونی و معاینه میزان دیه مشخص میشود.

با عرض سلام و ادب کاربر محترم شما میتوانید از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به علت ضرب و جرح علیه ایشان شکواییه تنظیم و ارسال نمایید.سپس بعداز طی مراحل قانونی با تعیین میزان جراحت توسط پزشکی قانونی میتوانید نسبت به دریافت دیه اقدام نمایید.

با سلام
میتوانید با اقامه دعوی از طریق مراجع قضایی و در صورت اثبات امر مبنی بر ضرب و جرح از سوی دامادتان ، اخذ دیه نمایید

درود
در دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را ثبت نمایید

درود
به جرم ضرب و جرح در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید و سپس پس از ارجاع به کلانتری یا دادسرا نامه برای پزشکی قانونی بگیرید جراحت و دیه آن را مشخص می کند.