در صورت عدم حضور متهم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #78707814

باسلام قاضی که دستور نشر اگهی درمورد احضار متهم داده ایا به تلگرام و...هم ارسال میشه و درصورت عدم نرفتن چی میشه غیبت زندان بااحترام

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابلاغیه های قضایی صرفا از طریق پیامک بوده و به هیچ وجه از طریق فضای مجازی ابلاغ صورت نمی گیرد در صورت عدم حضور متهم قاضی رای را به صورت غیابی صادر خواهد کرد

درود برشما
خیر به تلگرام اارسال نمی شه وعدم حضور عواقب سنگینی دارد ازجمله محکومیت با حداکثر مجازات.

سلام. نشر آگهی در تلگرام نیست.
اگه پرونده در مرحله دادسرا باشه حکم جلب صادر میشه یا اگه با قرار کفالت و وثیقه آزاد باشید وجه الکفاله و وثیقه رو ضبط میکنن.(بسته به اینکه خود شما وثیقه گذاشته باشی یا شخص دیگه فرق میکنه)
اگه دادگاه باشه میتونه حکم غیابی علیه شما صادر بشه

درود
نشر آگهی در روزنامه است.

خیر نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار است . درصورت عدم حضور حکم جلب صادر خواهد شد و درصورت وجود وثیقه یا وجه الکفاله اخذ خواهد شد

خیر به تلگرام ارسال نمیشود و نهایتا حکم غیابی صادر میگردد.