آیا پولهای واریزی به عنوان اجرت المثل محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #78678132

با سلام بنده در مدت ازدواجم هر ماه مبالغی به حساب خانمم واریز میکردم ایا امکان دارد به استناد این واریزیها بگویم اجرت المثل را پرداخت کرده ام مبالغ تا یک ملیون در ماه هم گاها میرسیده با توجه به پیرنت حساب امکان دارد؟؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبالغ پرداختی شما بعنوان نفقه در نظر گرفته میشود چون اگر ادعای پرداخت اجرت المثل نمایید همسر شما می تواند ادعای عدم پرداخت نفقه از سمت شما را مطرح نماید

امکان بیان چنین ادعایی را خواهید داشت ضمنا در نظر داشته باشید که پرداختی فوق می تواند از باب نفقه هم محاسبه گردد

باسلام، این مبالغ بعنوان نفقه محسوب خواهد شد و در صورت ارایه دادخواست باعنوان اجرت المثل ممکن است همسر شما ادعای نفقه کند

سلام میتوانید چنین ادعایی نمایید اما در این صورت همسر شما مدعی عدم پرداخت نفقه خواهد شد

با سلام
واریزیهای شما نمی تواند دلالت بر اجرت المثل باشد مگر در دادگاه اراده و قصد شما صراحتا بر این موضوع به اثبات برسد ، در غیر اینصورت می بایست برابر نظر دادگاه ، پس از طی تشریفات و بررسی اجرت المثل را به همسرتان بپردازید.