آیا این راهکار به قصد آزاد سازی مبالغ توقیف شده در طول دوران تامین خواسته مهریه قبل از صدور اجراییه،کارساز خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۴ #78676633

با سلام و احترام
آیا برای آزاد سازی مبالغ برداشت شده از حقوق زوج یا از حسابهای بانکی او در طول دوران تامین خواسته مهریه، راه حل پیش بینی شده در زیر قانونی هست یا خیر؟

راه حل پیشنهادی:
گذاشتن وثیقه بانکی در اجرای احکام معادل با ارزش پولهای برداشت شده از زوج یا معرفی یک حساب بانکی از زوج با ارزش معادل یا بیشتر پولهای برداشت شده به اجرای احکام جهت توقیف آن.
دلیل این درخواست استفاده از ارزش سود سپرده بانکی به نفع زوج و در دسترس قرارگرفتن پول های نقد توقیف شده می باشد، چون اجرای احکام قبل از صدور و ارسال اجراییه، مبالغ توقیف شده و یک چهارم حقوق زوج را به حسابهای دادگستری واریز نموده و خودش از سود آن استفاده می کند و به زوجه مبلغی پرداخت نمیگیرد.

با سپاس از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان ندارد و اگر حسابی معرفی نمایید آن حساب هم توقیف میشود

با سلام
میبایست بصورت نقد معادل مبالغ توقیفی واریز کنید

سلام . خیر امکان ندارد . فقط باید به صورت نقد ، معادل مبالغ توقیفی واریز گردد .