چه طور می توانم برای جرح شهود اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۸۹۹ #78662556

سلام و وقت بخیر، جرح شهود به چه معناست؟ و چگونه میتوان این کار را انجام داد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درواقع به شهادت شرعی خدشه وارد شده باشد جرح شاهدمصداق دارد شهادت شهودازباب خصومت وبه نحودروغ وکذب واقع گردد البته اثبات جرح شاهد با مدعی جرح شهود می باشد .

جرح شاهد عبارتست از ادعای فقدان یکی از شرایطی که قانون برای شاهد مقرر کرده است و از ناحیه طرفین دعوا صورت می‌گیرد.

جرح شهود یعنی: در صورتی که شاهد شرایط مقرر قانونی را نداشته باشد می توان او را جرح کرد

سلام.وقتی شهود در محضر دادگاه حاضر می شوند همانجا تقاضای جرح شهود بدهید و قاضی موظف است که بررسی کند شهود دارای شرایط ادای شهادت هستند یا خیر.خودتان میز می توانید بنا به دلایل قانونی نداشتن شرایط را عنوان کنید

با درود جرح شاهد به معنای ادعای عدم وجود شرایط شرعی و قانونی برای شاهد در محضر دادگاه میباشد.

سلام
شاهد طبق قانون باید ویژگی های خاصی داشته باشد، حال چنانچه یک نفر بعنوان شاهد فاقد ویژگی های مزبور بوده باشد شا می توانید با اعلام جرح شهود و اثبات نبود ویژگی های مورد نظر، اقدام به رد شهادت ان شاهد نمایید

بسمه تعالی : جرح شاهد به معنی رد کردن شاهد به دلایلی که نشان از بی اعتبار بودن شهادت شاهد دهد بطور مثال طرف دعوی شخصی که با شما خصومت دارد را برای ادای شهادت معرفی کرده باشد یا به شخص از جمله متکدیان وجهی داده شده که شهادت دهند و این موضوع جرح شاهد را تا قبل از ادای شهادت باید از دادگاه درخواست کنید با ذکر دلیل . و جرح شاهد تا قبل از ادای شهادت در دادگاه امکان پذیر است مگر بعد از شهادت مطلبی یا مدرکی کشف شود که خبر از مقوله و موارد رد شهادت داشته و قبلا از آن مطلع نبودید