نمیشود حکم الزام به تمکین گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۰ #78660400

سلام خسته نباشین اگر در دوران عقد هیچ رابطه زناشویی انجام نشده باشه نمیشه حکم الزام به تمکین گرفت؟ راهکاری برای گرفتن حکم الزام به تمکین هست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زوجه مکلف به تمکین است مگر ادعای استفاده از حق حبس مطرح کند

خیر با توجه به باکره بودن همسر، نمی توانید تا زمان پرداخت مهریه توسط شما دعوی الزام به تمکین خود را علیه ایشان ثبت کنید

در صورت دوشیزه بودن زوجه و با استناد زوجه ب حق حبس نمیشود او را ملزم ب تمکین کرد مگر اینکه حق حبس او رد شود

خیر اگر همسرتون باکره باشند میتوانند از حق حبس خود استفاده کنند

سلام . اگر زوجه قبلا تمکین نکرده باشد در جواب دادخواست الزام به تمکین شوهر می تواند استناد به حق حبس خود کند و از تمکین خودداری کند و آن را موکول به پرداخت کامل مهریه کند.
البته اگر مهریه زوجه حال نباشد و زوجه مهلتی برای پرداخت مهریه تعیین کرده باشد می توان دادخواست الزام به تمکین نمود .