تعهد به شهرداری برای تاییدیه آسانسور لازم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹ #78643388

سلام خسته.نباشید
من دنبال خونه با تاییدیه آسانسور بودم که بتونم وام بگیرم سر خونه خلاصه اینکه با بدبختی تو شهرک اطراف شهرمون خریدم تا اینکه موقع نوشتن قولنامه من گفتم تاییدیه می خوام املاک گفت مهم نیست این اقا تعهد می ده بهتون نامه می دن بتونی وام بگیری  این اقا رفتیم شهرداری بهش گفتن تو باید تعهد بدی  و مسئولی در قبال آسانسور  اینم گفت بابا من دارم می فروشم می رم به من چه و خلاصه ۳ واحد دیگه اون خونه هم پول نمی دن بریم دنبال تاییدیه اینم گفت پس خانم وام گرفتی بعدش بیا خودت تعهد بده منم چمیدونستم مفاد تعهد چیه گفتم باشه و تعهد و امضا کرد من فکر کردم تعهد که باید بعدا تاییدیه بگیری وگرنه اجازه خرید و فروش نداری
من وام گرفتم رفتم شهرداری نامه تعهد و گرفتم ببرم محضر خودم تعهد بدم و تعهد اون آقا رو بردارم  و قبلش خوندمش تنم لرزید نوشته هر اتفاق جانی و مالی بیفته من مالک مسئولم حتی جوری نوشتن انگار دیه کلا گردن  منه نه بقیه موندم چکار کنم
اصلا وظیفه منه تعهد بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
مسئولیت مدنی زمانی به عهده شماست که قصوری از ناحیه شما صورت گرفته باشد جهت چگونگی اقدام که حتی از کمترین مسئولیت مبری باشید نکاتی میبایست انجام شود که واقعا با نوشتن پیام امکانپذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم