اعتراض به رای شورای حل اختلاف چقدر هزینه داره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲,۷۴۵ #78613

سلام
حکمی از شورای حل اختلاف برای بنده صادر شده که من محکوم به پرداخت 19 میلیون شده ام.
حالا اعتراض به این حکم چقدر برای من هزینه دارد؟؟با توجه به اینکه مبلغ چک 19میلیون است

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی شورا نصف دادگاست ولی باز هم از شعبه یا اتاق تمبر که هزینه را محاسبه می کنند حضورا بپرسید چون بستگی دارد

سلام ۲۵۰ تا۳۰۰ هر اعتراض

سلام با توجه به اینکه میبایست از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض کنید و حسب ادله و مستندات شما این مبلغ مشخص خواهد .
ولی هزینه تجدیدنظر خواهی ۴/۵ درصد خواهد بود که با توجه به اینکه در دعاوی در صلاحیت شورا مبلغ هزینه پنجاه درصد هزینه تجدیدنظر خواهی میشود، هزینه دادرسی شما با هزینه دفتر خدمات و اوراق و غیره کمتر از ۵۰۰ هزارتومان خواهد بود

سلام
هزینه دادرسی و دفتر خدمات قضایی چیزی حدود ۲۵۰.۰۰۰تومان می شود

بعضی از جاها ۱.۲۵ صدم درصد
و برخی جاها شاید ۲.۵ درصد.
زیرا هزینه دادرسی شورا طبق قانون بودجه نصف دادگاه است.
ولی رویه ی شورا ها مختلف است و در اتاق تمبر دادگستری و یا از مسئول ارجاع دادخواست شورا و یا دفتر خدمات قضایی باید سوال بفرمایید.

عنایت داشته باشید که این مورد باید در شورای حل اختلافف بررسی گردد و همان دادگاه معین می کند که هزینه دادرسی به چه میزان است

موید باشید