آیا مستاجر می تواند ملک را تخلیه نکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #78600138

سلام من آپارتمانی اجاره دادم
پایان تیرماه ۹۹ است مستاجر با استناد به مصوبه دولت در شرایط کرونایی از تخلیه اجتناب می کند در حالیکه بخشی از اجاره را هم پرداخت نکرده با توجه به نیاز خودم جهت سکونت آیا مستاجر می تواند ملک را تخلیه نکند

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل عدم پرداخت اجاره بها و نیز نیاز شخصی خود شما برای سکونت در مورد اجاره ، میتوانید از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید

مصوبه ستاد کرونا دارای استثنائاتی است از جمله نداشتن اجاره معوقه . همینطور اگر نیاز شخصی موجر برای استفاده از مورد اجاره به اثبات برسد نیز دستور تخلیه صادر خواهد شد .

ضمن عرض سلام
شما میتوانید،با تقدیم دادخواست تخلیه ید مستاجر را از ملک بیرون کنید
در ضمن ،موضوعی که نوشتید صرفا جنبه تبلیغاتی از جانب رسانه ها بوده،و هیچ مصوبه ای وجود ندارد