در صورت ذکر نکردن نقل و انتقالات یکسال گذشته و همچنین شماره حساب، در لیست اموال بابت اعسار مهریه،خود دادگاه استعلام خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۲۹ #78590641

اگر در برگ لیست اموال،قسمت نقل و انتقالات یکسال گذشته را ننویسم،دادگاه خود استعلام میگیرد؟ یا باید به درخواست زوجه باشد؟
در رابطه با ذکر نکردن شماره حساب چطور میباشد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادکاه تکلیف قانونی دارد که استعلام نماید

باسلام
دادگاه مکلف به استعلام اموال محکوم علیه است

مطابق ماده ی ۱۰ قانون نحوه ی اجرای محکومیتهای مالی، استعلام از مراجع ذی ربط به منظور بررسی وضعیت مالی (بدهکار) ضروری است و دادگاه مکلف به این کار است و حتی بدون درخواست طلبکار می بایست، فورا، نسبت به استعلام اقدام کند.
اما می تواند از موجبات رد دادخواست اعسار باشد

با سلام
دادگاه میبایست ازوضعیت مالی محکوم علیه استعلامات لازم را اخذ نماید

دادگاه تکلیف قانونی دارد که ازوضعیت مالی محکوم علیه استعلام بکیرد