آیا برای طرح دعوای حوقی توسط شرکت سهامی خاص تمام اعضای هیئت مدیره باید نامشان در دادخواست باشد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۱ #78572020

درود
آیا برای طرح دعوای حوقی توسط شرکت سهامی خاص که طبق آخرین تغییرات مدیرعامل اختیار امضاء دارد تمام اعضای هیئت مدیره باید نامشان در دادخواست به عنوان خواهان باشد یا اقامه دعوا توسط مدیرعامل کفایت می کند؟
سپاسمندم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بستگی به اساسنامه شرکت دارد.

با احترام بستگی به اساسنامه شرکت دارد.

وقت بخیر با توجه به اینکه مدیر عامل اختیار امضا دارید، امضا ایشان کافیست

با سلام ،به مفاد اساسنامه بستگی دارد،اگر اختیار اقامه دعوی صرفا به مدیرعامل داده شده باشد، نام مدیرعامل به عنوان خواهان کفایت میکند

با سلام،بستگی به اساسنامه شرکت دارد.

با سلام قابل بررسی است

با توجه به اینکه مدیر عامل اختیار امضا دارید، امضا ایشان کافیست