خروج سهام دار از شرکت و طرح دعوی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۶۳ #78568

سلام
بنده چهارسال پیش با چند نفر یک شرکت ثبت کردیم و 20 درصد سهام شرکت را دارم. دوسال پیش در تغییرات شرکت عضو هیئت مدیره شدم و همزمان در شرکت کار هم می کردم و دو سال بیمه دارم.
الان قصد خروج از شرکت را دارم و بابت چهار سال کار شرکت فقط 2 میلیون حقوق گرفتم و مبلغ 9 میلیون هم آورده داشتم که برنگشته است.چگونه باید به صورت قانونی از شرکت شکایت کنم و آیا از لحاظ قانونی چیزی شامل من می شود؟
ضمنا شرکت زیان ده است
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند باید نوع شرکت را مشخص کنید ولی شما می توانید برای دریافت مطالبات خود از شرکت اقدام نمایید و اقدام به انحلال آن کنید

موید باشید