برای تدلیس چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۴ #78563957

باعرض سلام بنده حدود ۵ سال پیش با خانم مطلقه ای ازدواج کردم و حدودا ۶ ماه پیش متوجه شدم که این خانم حدود ۱۰سال پیش به علت عمل جراحی تخم دان هایش تخلیه شده و قادر به بچه دارشدن نمیباشد و از اون روز ایشان سریع مهریه اش را اجرا گذاشته و دادخواست طلاق هم داده لطفا بنده را راهنمایی کنید که چکار باید بکنم چون نوشتن به خاطر کرونا دادگاه نیایید از طریق دفاتر قضایی لایحه خود را بفرستید
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به کتمان موضوع ایراد از سوی خانم می توانید دادخواست فسخ نکاح را مطرح کنید توجه داشته باشید که اعمال فسخ باید فورا صورت گیرد

درود .شما دادخواست فسخ نکاح مطرح کنید .

این موضوع جزو مصادیق فسخ نکاح می باشد می توانید اقدام کنید

اقدام به فسخ نکاح و یا طلاق از جانب شما تفاوت چندانی نمی کند . در هر صورت باید مهریه همسرتان را پرداخت کنید. البته ایشان برای طرح دعوای طلاق خود باید علت موجه داشته باشند

با سلام
بدوا با موضوع تدلیس در نکاح شکایت نمائید سپس اقدام به طرح دعوی فسخ نکاح بعلت نازایی زوجه تقدیم نمائید

سلام
اگر شما قبل از ازدواج از موضوع مطلع نبوده باشید می توانید نسبت به فسخ اقدام کنید

درود بر شما
در صورت اقدام فوری پس از اطلاع و وجود ادله جهت اثبات میتپانید فسخ نکاح را مطرح نمایید البته در فسخ نکاح غیر باکره مهریه تعلق میگیرد و به قوت خود باقی است .