در آخرین برخورد ظاهرا صورت ایشان کمی کبود و زخمی شده، قصد شکایت دارند، چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۴۰ #78560995

با سلام
زن بنده طی چندین سال ازدواج مرتب به بنده فحش و ناسزا و تهمت و افترا می زند. همیشه با داد و فریاد بلند در خانه هرچه از دهنش در میاد می گوید و به سمت من حمله ور می شود در آخرین برخورد ظاهرا صورت ایشان کمی کبود و زخمی شده البته من وقتی بچه ها را به اتاق بردم تا شاهد دعوا نباشند دیدم ایشان داد میزنند و می گویند خانه و ماشین را ازت میگیرم و بیرونت میکنم و پس از تماس با پدر و مادرشان امدند و ایشان را بردند. و ظاهرا قصد شکایت دارند البته شایان ذکر است بنده فقط میخواستم هم از خودم دفاع کنم و هم ایشان را آرام کنم و اصلا نمی دانم چجوری و کی صورت ایشان به این صورت شده واینکه موضوع کبودی را بعد از خانواده ایشان متوجه شدم چون ایشان نمیگذاشند طرفش برم. لطفا راهنمایی بفرمائید تکلیف بنده چیست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت اثبات ، به دیه و جزای نقدی محکوم میشید البته شما میتونید از ایشون بابت تهدید و تهمت شکایت کنید

درود ،
میتواند از شما شاکی شده و شما را به دیه و جزای نقدی محکوم کند شما در مقابل میتوانید از وی شکایت به جرم تهدید و تهمت و توهین کنید

در صورت اثبات به دیه محکوم‌ میشوید
شما میتوانید تهمت و افترا از ایشان شکایت کنید

مجازات چنین جرمی دیه و جزای نقدی می باشد.

با درود به دیه و جزای نقدی محکوم‌ میشوید
رضایت شاکی را جلب نمایید

با سلام و احترام
در باره کبودی و... ممکن است در صورت اثبات به پرداخت دیه محکوم شوید.
و فحاشی و توهین را اگر ادله ای دال بر آن دارید در دادسرا طرح شکایت کنید.
موفق باشید.

با سلام ضمن توجه به مشاوره سایرهمکاران ،درصورتیکه همسرتان از شما شکایت کردن ،از قاضی مربوطه بخواهید همسرتان جهت تست سلامت روان به پزشک قانونی معرفی کند ،درصورتیکه ایشان دچار اختلال روانی باشد به نفع شما و فرزندانتان است ، والبته اگر فرزندانتان شاهد ماجرا هستند بتوانند شهادت بدهند انها را برای ادای شهادت به دادگاه معرفی کنید تا گواهی بدهند شما به ایشان ازاری نرسانده اید و شروع کننده دعوا همسرشما میباشد