آیا فعالیت ارز دیحیتال بیان شده غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳۶ #78538946

سلام بلخشید یک هفته پیش یک تبلیغ استخدامی برای ارز دیجیتال گذاشته بودن من اقدام کردم گفتن ما به شما پول میریزیم و شماره ارز دیجیتال میخربن به اون ادرس میزنین نمیدونم چی شد صرافی نزد و ۵ روز بعد دیگه نشد گفتن شماره کارت میدیم به اون بزن من هم زدم ولی دیگه ترسیدم دیگه انجام ندادم همون کارتم رو هم مسدود کردم زیاد نبود ۳ میلیون بود یک روز پیش از پلیس فتا تماس گرفتن گفتن شاکی داری از ساوه ولی یکم مشکوک بود دادم به بابام حرف زد پلیس فتا میگفت یک شماره کارت میدیم پول رو بریزین تا شاکی شکایت نکنه بابام له اونا گفت پسرم نیگه مدرک داریم که پول رو ریختیم و کارت ملی و مجوز کسب کار طرف رو داریم و گفت شماره واتساپ میدم در اون مدارک رو بفرستین تو واتساپ ولی مدارکی که فرستادیم تو واتساپ طرف تو واتساپ گفت اشتباه گرفتین ولی شماره رو دوبار پرسیدم مطمعن هستم شماره درست بود حالا از دیروز اون شماده رو هم میگیرم کسی جواب نمیده میتونین توضیح بدین الکی بود یا واقعی ولی دیگه جواب ندادن خبری هم نیست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به هیچ عنوان پلیس فتا تلفنی از کسی نمیخاد به شماره حساب یا کارتی پول واریز کنید. اعتماد نکنید

در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغ به صورت الکترونیک انجام شود، همچنین ممکن است پلیس فتا مجددا با شما تماس گیرد

با سلام. جهت اطمینان از شکایت، به پلیس فتا مراجعه کنید و حتما در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا تمامی ابلاغیه ها به صورت الکترونیک به شما ارسال شود.
در ضمن به هیچ عنوان کارت خود را جهت این امور اجاره ندهید.

پلیس فتا کسی را نمی خواد، دادسرا یا کلانتری مربوطه ابلاغیه میفرستن و بعد رسیدگی و محکومیت در مرحله اجرای احکام مبلغ واریز می‌شود.

باسلام اگراز طرف پلیس فتا ویاشکایتی شده باشه شما رو جهت اخذ توضیحات فرامیخونن هیچوقت پلیس فتا مجازنیست درخواست کنه که پول رو به حسابی واریز کنید.احتمالا از سمت شخص دیگری بوده