در چه صورت میتوانم مهریه بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۳ #78534757

سلام و عرض ادب. مهریم تو سند ازدواج نصف خونه ای هست که همسر خریداری کنه. دفتر اسناد رسمی بهم گفته اگه نصف خونه بنامم نباشه درصورتی که شوهرم فوت کنه نصف خونه بهم تعلق نمیگیره. میخواستم بدونم در صورت طلاق یا فوت همسر مهریه گیرم میاد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مهریه شما در صورت طلاق یا فوت همسر قابل مطالبه است

بادرودوسلام مهریه یا صداق بعداز فوت زوج نیز قابلیت مطالبه دارد.

بنام خدا،مهریه پس از فوت شوهر نیز قابل وصول است.

باسلام
اگر هنوز خونه ای نبوده اون عقد باطل است چون دراین عقد مهریه مجهول است

شما می توانید نسبت به مهریه تقاضای صدور اجراییه کنید و شوهر را ملزم به انتقال سه دانگ نمایید ولیکن مهریه در هر صورت با فوت شوهر چنانچه از وی مالی بافی مانده باشد قابل ‌وصول است.

سلام مهریه بعد از فوت زوج هم قابل دریافت است.