آیا حکمی که دست ما هست از طرف اجرای احکام تاریخ انقضا دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۱ #78532750

سلام برای الزام به تنظیم سند رسمی ملک خودمون اقدام کردیم طرف خوانده محکوم شد و اجرائه محکوم کرد بیاد سند بزنه بنام ما نیومد دادگاه خودمون رو نماینده قانونی تعریف کرد برای اجرای حکم ، ولی متاسفانه برای مالیات و دیگر کارهای سند چون سند اول هست یک مقدار دوندگی و زمان نیاز هست ، سوالم اینه که آیا حکمی که دست ما هست از طرف اجرای احکام تاریخ انقضا دارد؟ تا چه مدت حکم دست ما اعتبار دارد از لحاظ زمانی ، چون چیزی بالای دادنامه نزده از نظر زمانی ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حکم دادگاه را ب دفتر اسناد ارائه نمایید پس از انجام امور اداری نسبت به انتقال سند اقدام خواهد شد مشمول مرور زمان نخواهد شد

سلام وقت بخیر
در این مورد با محدودیت زمانی مواجه نمیباشید.

با سلام
محدودیت زمانی ندارد و بعد از اتمام مراحل اداری می توانید نسبت به اخذ سند اقدام کنید.

موفق باشید

محدودیت زمانی در این خصوص وجود ندارز

با سلام
دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نمی شوند و هرزمانی امکان اقدام وجود دارد.

باسلام
حکم دادگاه حقوقی مرور زمان ندارد

حکم اجرا تاریخ انقضا ندارد تا زمان مختومه شدن پرونده زمان برای شما هست