آیا با توجه به تعدد پرونده های مشابه این را نمی طلبد که پیگیری سریع تر و به صورت ویژه انجام پذیرد و به کجا مراجعه کنم که این امر محقق شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #78510597

با سلام و احترام. بنده از اهواز و در شهریور سال گذشته جهت خرید برنج دانه بلند وارداتی به سایت دیوار مراجعه نموده که با آگهی های متشابه و متعدد مواجه شدم که برنج را با قیمت خیلی کمتر از بازار محلی درج شده بود که به صورت تصادفی با یکی از آنها تماس گرفته و پس گفتگوی مختصر اظهار داشتند که برنج را از گمرک بندر چابهار به صورت مستقیم به سراسر کشور ارسال می نمایند و جهت جذب اعتماد بنده نمونه برگ سبز گمرکی ارسال بار به تهران برای من ارسال کردند که و با شگردهای خاص و با سوء استفاده از اطمینان بنده مرا قانع کردند پول برایشان واریز کنم و در عرض حد اکثر ۴۸ ساعت برنج را تحویل من بدهند لیکن پس از واریز پول نه از برنج خبری شد نه پول. که سریعا در دادگستری پرونده ای با عنوان کلاهبرداری اینترنتی تشکیل دادم که قاضی حکم داد که پرونده حقوقی است و با مراجعه به وکیل و ارایه ادله و تجدید نظر دستور پیگیری توسط پلیس فتا صادر شد البته طی پرس و جوهای شخصی متوجه شدم که پرونده های متعدد با همین عنوان و با مبالغ کلان تشکیل شده است و حسابها و سیم کارتهای مشتکی علیه به نام افراد متعدد و البته بدون اطلاع افتتاح و ثبت شده است در حال حاضر آخرین دستور صادر شده بررسی نیابتی به زاهدان تقربیا در دی ماه بوده و تاکنون هیچ پیشرفتی در پرونده حاصل نشد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در رسیدگی های کیفری چون به صورت تحقیقاتی است و خود مرجع قضایی بایست جهات موضوعی و حکمی را در تحقق جرم پیدا کند رسیدگی نسبت به دعاوی حقوقی طولانی تر خواهد بود